kirsebaer

Om å finne en plass etter et år i dvale.

Skissebok har vært i mer eller mindre dvale en stund. Den mistet litt mål og mening. Uten den helt store interessen av å fortsette, blandet med en travel hverdag så ble den rett og slett litt glemt. Jeg vil spole tiden tilbake litt. Tre ut av dvalen. I det Skissebok trasker litt dåvent ut av en lang og dyp søvn, myser øynene mot vårsolen vil jeg gå tilbake til det den egentlig skulle være- nemmelig en skissebok.

Samtidig vil jeg gi plass til litt andre ting. Ikke bare design WIP. Ikke bare digitale skisser. Faktisk håndlagde ting, med fokus på ting. Fysiske tredimensjonale objekter. Tekstil. Trykk. Treskjæringer. Whatever. Alt skal ha sin plass. Det er på tide å få litt mer tekst også. Jeg har gått fra å skrive masse, til kun å fokusere på det visuelle. Også her vil jeg hoppe ombord i en virituell tidsmaskin, tilbake til gamle dager. Inn med teksten. Jeg sluttet aldri å skrive, selv om jeg sluttet å blogge. Det siste året har jeg skrevet dagbok. Til tider mer regelmessig enn når bloggeiveren var på topp.

Skissebok er ute av dvalen, og i ny ham. Vi sees